Single post

Bult in je broekzak


Markt Amsterdam
Je ziet het in de winkelstraten steeds vaker. Winkelend publiek die hun inkopen vervoeren in drie, soms wel vier verschillende plastic tasjes. Meestal hebben ze deze tasjes gratis gekregen. En bij thuiskomst worden ze gelijk in de prullenbak gekieperd.

Om al deze mensen aan een duurzaam boodschappentasje krijgen is nog een hele klus. Want zij gaan nu heus niet opeens allemaal spontaan over op herbruikbare tasjes, omdat ze deze site hebben bezocht!

Maar nu per 1 januari 2016 de gratis plastic tasjes worden verboden, is het natuurlijk hartstikke leuk als jij een kleine groep fervente winkelfans uit jou omgeving kan overhalen hun eigen opvouwbare tasje mee te nemen.

Wat zal het gezellig worden op straat met al die verschillende modellen tassen in allerlei vrolijke kleuren. Ik zie het al helemaal voor me!

Ik hoop dat het MKB ook een goed idee aandraagt, maar ik maak mij daarover geen illusies. Waarschijnlijk gaan de tasjes vanaf die datum voor minimaal € 0,05 over de toonbank. Kassa!

Laat jij je daarom inspireren en verras jouw familie en vrienden met een originele tas. Zorg ervoor dat ze allemaal een bult in hun broekzak hebben als ze gaan winkelen. En zet zo een nieuwe trend.

Jij maakt het verschil!

 

LEAVE A COMMENT

theme by teslathemes